Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η Τέλεια Διακυβέρνηση

Φανταστείτε ένα μακρινό μέλλον στο οποίο η επιστήμη έχει φτάσει πολύ μακριά!

Τόσο μακριά ώστε η κυβέρνηση, όχι μόνο να μπορεί να βλέπει τους πολίτες όπου κι αν βρίσκονται αυτοί, αλλά και να παρακολουθεί και να καταγράφει ακόμα και την πλέον απόκρυφη σκέψη τους. Και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αξιολογεί επακριβώς την αποδοχή που έχουν στο ευρύ κοινό οι ενέργειές της. Η οχύρωσή της απέναντι στην αντιπολίτευση είναι πανεύκολη, μιας και οι εξουσιαστές μπορούν και ζουν πλήρως αποκομμένοι από τον υπόλοιπο λαό, έχοντας απομονώσει τις ωραιότερες περιοχές της χώρας με έναν αόρατο φράχτη και ζώντας σ’ αυτές τις περιοχές μέσα στην απόλυτη χλιδή. Όπως αντιλαμβανόμαστε, σε μια τέτοια δομή και οργάνωση η αντιπολίτευση επιτρέπεται μεν, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να κυβερνήσει ποτέ! Πάντως επιτρέπεται.

Γνωρίζοντας όμως ποιοι πολίτες εγκρίνουν την κυβερνητική πολιτική και ποιοι όχι, η κυβέρνηση ανταμείβει τους υποστηρικτές την ώρα του θανάτου τους με ένα άφθαρτο ρομποτικό σώμα, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την εγκεφαλική λειτουργία του θανόντος από τον οποίον έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα να λυπάται!

Αντιθέτως, οι πολιτικώς αντίθετοι πετάγονται μέσα στις χωματερές και τα σώματά τους καίγονται.

Μέχρι τη στιγμή του φυσικού τους θανάτου οι άνθρωποι ζουν πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο που ζουν και σήμερα. Αν και η ιατρική έχει κάνει θαύματα και μπορεί να εξολοθρεύσει πλήρως την αρρώστια, οι πολίτες αφήνονται κανονικά να αρρωσταίνουν και ακόμη και να πεθαίνουν ώστε να ζουν μια κατά το δυνατόν φυσιολογική ζωή και τα επιτεύγματα της ιατρικής βρίσκονται στη διάθεση μόνο των κυβερνώντων.

Θα ήταν ή δεν θα ήταν κάτι τέτοιο Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

(ψιτ, έχει και συνέχεια, κοιτάξτε παρακάτω...)


Προς Πιθανούς Διαφωνούντες
Όσοι αισθανθείτε αποστροφή για την φαντασιακή αυτή κατάσταση του μέλλοντος και συνεχίζετε να πιστεύετε στο Θεό, είσαστε ο ορισμός του "δεν ξέρω τι μου γίνεται" και μάλλον χρειάζεστε βοήθεια από κάποιον ειδικό! Όσο πιο ευγενικά μπορώ να το θέσω...



Share: