Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τα Κόκκαλα Των Προγόνων

25η Οκτωβρίου 2013 σήμερα, γιορτή δύο σε ένα, και τα μαχητικά μας αεροπλάνα πετάνε άσκοπα σκίζοντας τον σαλονικιώτικο ουρανό και ζαλίζοντας τους υπερμεγέθεις (από τις κυβερνητικές υποσχέσεις περί αναπτύξεως) όρχεις μας, ώστε να κάνουν προπόνηση για το επόμενο τριήμερο και να μην τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, από σήμερα έως και την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι είναι! Σ' αυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ή αεροπλάνα θα πετούν ή κόκκαλα θα τρίζουν! Και η επιλογή ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ευτυχώς που ο κύριος Αβραμόπουλος κατάφερε να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να επιλέξει το σωστό.

Γιατί είναι δύσκολη η επιλογή; Λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω και θα καταλάβετε:

Τρίζοντα Κόκκαλα (των προγόνωνε (sic))
Πλεονεκτήματα:
  1. Μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν και αυτοί που δεν υπάρχουν και έχουν περισσότερα δικαιώματα από αυτούς που υπάρχουν!

Μειονεκτήματα:
  1. Κάνουν φασαρία.
  2. Βγάζουν ανατριχιαστικό ήχο.
  3. Φθείρονται τα ίδια τα κόκκαλα.
  4. Στην πραγματικότητα, το τρίξιμο δεν προέρχεται από τα κόκκαλα αλλά από τις κλειδώσεις. Και είναι τουλάχιστον τραγικό να έχεις ήρωες να αναπαύονται, όπως ο Δαβάκης και παλαιότερα ο Κωλοκοτρώνης, και να τους αφήνεις με προβλήματα στις αρθρώσεις επειδή αντιλαμβάνονται ότι τα F16 μας παραμένουν στο έδαφος. Τι είπατε; Δεν ξέρουν τι είναι τα F16;;; Σας πληροφορώ ότι μπορεί να μην γνώρισαν ποτέ ηλεκτρικό μάτι κουζίνας και μίξερ στην εποχή τους, αλλά έχουν πραγματοποιήσει λύση - άρμοση σε κάμποσα F16.

Σουλατσάροντα F16 (των συγχρόνωνε (sic (ξανά)))
Πλεονεκτήματα:
  1. Αρέσουν στον Αβραμόπουλο.
  2. Αρέσουν στους πατριώτες. Ξέρετε, εκείνους που θεωρούν ότι μια χώρα περιλαμβάνει μονάχα κτίρια, δέντρα, κοτρώνες, κοψίδια, πνεύματα, μνημεία, δημόσιες υπηρεσίες και πεθαμένους.
  3. Δεν τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνωνε (βλέπε προηγούμενο σέξιον).

Μειονεκτήματα:
  1. Κάνουν υπερβολική φασαρία.
  2. Ρυπαίνουν το περιβάλλον.
  3. Τα καύσιμα που χρησιμοποιούν κοστίζουν πανάκριβα.
  4. Το θέαμα αεροπλάνων που πετάνε παντελώς άσκοπα είναι γελοίο.
Πόρισμα
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν και με βάση την παραπάνω ανάλυση, θα ήταν ιδιαίτερα πιθανό να μπερδευτεί κάποιος ζυγίζοντας απλώς τα μειονεκτήματα, τα οποία είναι ακριβώς ίδια αριθμητικά, και να αγνοήσει την συντριπτική υπεροχή των πλεονεκτημάτων της επιλογής Αβραμόπουλου. Το λάθος αυτό πολλαπλασιάζεται αν συνυπολογίσει κανείς ότι τα οφέλη που θα δρέψουμε κατά την 28 Οκτωβρίου, δεν θα προέρχονται απλώς από τα σουλατσάροντα F16 αλλά και από τα παρελαύνοντα άρματα. Με (σημαντικά είναι η αλήθεια) μεγαλύτερη φασαρία αλλά και ένα κόστος το οποίο θα χαρούμε όλοι να πληρώσουμε αποσκοπώντας στην προγονική ανάπαυση, την εθνική ανάταση, την αναπτυξιακή ανάκλαση και την υφεσιακή ανάδραση, θα καταφέρουμε να επιτύχουμε ως έθνος... όλα αυτά που τέλος πάντων επιτυγχάνει ένα έθνος επιδιδόμενο σε παρελάσεις!



Πως; Σας φαίνεται κάπως απροσδιόριστο το τι επιτυγχάνουμε με τις παρελάσεις; Θα σας το κάνω όσο πιο συγκεκριμένο μπορώ. Κχμ, κχμ, κχμμμ...

Μουνάκια

Ο μπαϊλντισμένος από τη φορολογία, τα χρέη, την ανεργία, τις αναδουλειές, το αβέβαιο μέλλον εντός της χώρας του και την αναπόληση εποχών που πουλούσε παντζάρια και αγόραζε Cayenne, θέλει ένα και μόνο ένα πράγμα. Να πάει στην παρέλαση και να μπανίσει μουνάκια. Και κουβαλάει ως εύκολη και βολική πρόφαση τα κόκκαλα των προγόνων γιατί με κάποιον τρόπο θα πρέπει να πείσει για το αγαθό ή / και το υψηλό των προθέσεών του. Ο Αβραμόπουλος με τη σειρά του σε αυτό το αποχαυνωμένο κοινό απευθύνεται! Όσο περισσότερο αναπαύουμε (;;;) τα κόκκαλα των προγόνων μας, τόσο μεγαλύτερη αίγλη έχει μια παρέλαση και όσο μεγαλύτερη αίγλη έχει μία παρέλαση, τόσο έχει και περισσότερα μουνάκια. Και επειδή η ζήτηση μουνακίωνε (sic) έχει άμεσο αντίκτυπο και στην αντίστοιχη προσφορά, κοιτάξτε το παρακάτω στιγμιότυπο με τη λέξη "παρελάσεις" στην αναζήτηση εικόνων στο Google. Ακόμα καλύτερα, κάντε ένα κλικ εδώ και δείτε την αναζήτηση με τα ίδια σας τα μάτια. Ισχύει!

Προσφορά και Ζήτηση: Αυτά ζητάει ο νεοέλληνας από τις παρελάσεις, αυτά του προσφέρει το Google. Brilliant... :D

Πως; Σας φαίνεται ιδιαίτερα ασεβές το συγκεκριμένο άρθρο; Ααα ρε χαϊβάνια! Αγαπήστε και σεβαστείτε λιγάκι τον συνάνθρωπό σας που υποφέρει και δεν έχει να φάει, και τον εαυτό σας ακόμα - ακόμα, και μετά παίξτε το large και μιλήστε μου για σεβασμό!


Share: