Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Προανακριτικό Μπιφτέκι

4 Απριλίου 2013, προανακριτική για λίστα Λαγκάρντ. Αυτός ο μέγιστος δημαγωγός και απατεώνας της πολιτικής σκηνής, αυτό το κωλόχοντρο μοσχάρι του οποίου το διήμερο στο Λουξεμβούργο κόστιζε 47.749€ την ίδια ώρα που ξεκινούσε το πανηγύρι στην Ελλάδα με τα χαράτσια και τις έκτακτες († έΚΤΑΚΤΟΝ †) εισφορές, αυτός ο ευερέθιστος πολιτικός άνδρας που είναι υπεύθυνος για κάθε πράξη ξεπλύματος παράνομης πολιτικής δραστηριότητας (περί μη ευθύνης υπουργών κλπ.), εκλήθη για εξέταση στην προανακριτική.

Και τελικά αυτό που διεξήχθη, μόνο προανακριτική δεν ήταν! Απολαύστε διαλόγους:

Round 1 - Benny VS Zoi
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας. Χρησιμοποιείτε τη μαιευτική μέθοδο;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ελπίζω κάποτε να κυοφορήσετε κι εσείς!

Round 2 - Benny VS Kasidiaris
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ακούω ανοησίες εδώ μέσα! Ο μάρτυρας επιχειρεί να ρίξει το επίπεδο της Επιτροπής τόσο χαμηλά, ώστε να διαφύγει. Και όσον αφορά τα περί τεστοστερόνης, κύριε μάρτυς, τα είδαμε όταν βγαίνετε στο βήμα της Βουλής και λέτε ΄΄άντε καλέ΄΄, με ένα ύφος που δείχνει ασφαλώς ότι σας λείπει αυτή η συγκεκριμένη ορμόνη.  Αφήστε, λοιπόν, το φθηνό χιούμορ σε μένα. Το φθηνό χιούμορ σε μένα ποτέ! Δεν περνάει.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Είστε γνωστός.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είμαι γνωστός, αλλά όχι ως απατεώνας και εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα. Είμαι γνωστός, αλλά με καθαρό μέτωπο, κύριε Πρόεδρε.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: (προς το προεδρείο): Αυτό το φαινόμενο της κοινοβουλευτικής αλητείας, να το αποσύρετε από μπροστά μου.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Και κατεβάστε το χέρι! Δεν σου επιτρέπω να μου κουνάς το χέρι!.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Άντε από εδώ!.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άντε; Άντε βρε χοντρέ τελείωνε.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Φασίστα! Εξευτελίζεις το Κοινοβούλιο.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έτσι να μιλάς στους χαφιέδες μέσα στο ΠαΣοΚ, γελοίε! Χοντρέ! Να μιλάς έτσι μέσα στο ΠαΣοΚ, όχι σε εμένα!.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Δεν ντρέπεσαι;.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να μιλάς έτσι στο συνέδριο με τους χαχόλους και τους κλέφτες του ΠαΣοΚ!.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Βρε, άντε από δω πέρα!.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έτσι να μιλάς στους χαχόλους και τους κλέφτες μέσα στο ΠαΣοΚ, γελοίε! Απατεώνα! Κλέφτη!

Φυσικά, πάνω στην ένταση και στο τσακίρ κέφι, ο κύριος Κασιδιάρης βρόντηξε και το χέρι του στο έδρανο και έσπασε και μερικά ποτήρια!Επιλέγοντας με Σοφία τους Στόχους
Νομίζω ότι άπαντες πρέπει να είναι πλέον ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αντέδρασαν οι Κασιδιάρης και Κωνσταντοπούλου. Το θριαμβευτικό all-weather επιχείρημα του νεοέλληνα, το πολυφορεμένο "καλά τους τα 'πε!", θα ταιριάξει και πάλι γάντι στους ψηφοφόρους των δύο βουλευτών. Με αυτά τα κριτήρια ψήφισαν ούτως ή άλλως οι περισσότεροι και προεκλογικά.

- Να τους βάλουμε στη Βουλή να δείρουν. Ξύλο τους χρειάζεται ρε...

- Πες τα κοριτσάρα μου, είδες τι καλά που τους στρίμωξε;

Αλλά κάπου εδώ καλό θα ήταν να σας υπενθυμίσω κάτι, τους στόχους με τους οποίους ξεκινήσαμε ρε αδερφέ:
Σκοπός της οιασδήποτε ανάκρισης είναι να αποκαλύψει στοιχεία τα οποία πιθανώς αποκρύπτει ο ανακρινόμενος. Αυτό που κατάφεραν τελικά οι Κασιδιάρης και Κωνσταντοπούλου, αν σας διέφυγε, είναι ότι με τους εξυπνακισμούς και τους τσαμπουκάδες κατάφεραν να διακοπεί η συνεδρίαση και το πανέξυπνο μεν, μπιφτέκι δε που ακούει στο όνομα Βενιζέλος, να αποχωρήσει από την αίθουσα με τον πλέον αναίμακτο τρόπο. Well done...

Μα κι εσύ τον έβρισες τον Μπένι...
Ναι, αλλά υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Εγώ τον έβρισα τον Μπένι μέσα σε ένα blog, το οποίο κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάσει και του οποίου τα πορίσματα δεν επηρεάζουν επ’ ουδενί λόγω και άμεσα εξελίξεις σχετιζόμενες με τα δημόσια σε έννοιες όπως διαφάνεια, διαφθορά, απόκρυψη στοιχείων, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ. Δική μου πρόθεση είναι βασικά να τσιγκλήσω συνειδήσεις συμπολιτών και ακόμα ακόμα... να βγάλω και το άχτι μου! Αν η πρόθεση αυτών, που ψηφίσατε κάποιοι, είναι να βγάλουν και αυτοί το άχτι τους, εισπράττοντας απλά και τον μισθό του βουλευτή, τότε μάλλον ψηφίζετε λάθος. Και αν προσπαθήσετε οποτεδήποτε να απενοχοποιήσετε ξανά τον καημένο το λαό, να θυμάστε ότι ο λαός δεν είναι καημένος, αλλά ένας παραιτημένος ηλίθιος ο οποίος έχει εθιστεί στο να παρακολουθεί εξοργισμένος παραστάσεις υπόδειξης ενόχων παρά να παρακολουθεί νηφάλιος τις προσπάθειες ανεύρεσης λύσεων!


Share:

2 σχόλια:

 1. Πάντως όταν ο Βενιζέλος της λέει:
  Χρησιμοποιείτε τη μαιευτική μέθοδο; σαφώς υπονοεί την μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο Σωκράτης στην διδασκαλία του και δεν είναι προσβλητικός .
  Όταν βέβαια η κόρη που ο κάθε πατέρας θα ήθελε να αποκτήσει, όπως την χαρακτήρισε ο Ψυχογιός,του είπε, πιθανώς γιατί δεν κατάλαβε ή δεν το γνώριζε:
  Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε; υπονοώντας σαφώς το πάχος του, η απάντηση του ήταν πληρωμένη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φυσικά και ήταν πληρωμένη η απάντηση Αθεόφοβε! Και μια χαρά τον βόλεψε, αυτό είναι το ζήτημα. Αντί να ασχολείται η προανακριτική με τα πιθανά σοβαρότατα πολιτικά αδικήματα, εξαντλείται σε φτηνιάρικες προσβολές και σε φασιστικά νταηλίκια.

  No hope...

  ΑπάντησηΔιαγραφή