Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τα 3 Είδη Μαλάκα βάσει των Θέσεων τους για το Παλαιστινιακό!

Ο Απροβλημάτιστος Μαλάκας
Ο δυτικός κόσμος είναι, κατά πολλούς αλλά και κατά τον Δράκο, ό,τι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε πάνω στον πλανήτη σε επίπεδο εξέλιξης και συνθηκών διαβίωσης. Και δεν το λέω καθόλου συγκαταβατικά. Όχι, δεν είναι απλώς "το μη χείρον, βέλτιστον", αλλά σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ο ενδεδειγμένος και πλέον συμβατός με τη ζωή τρόπος με τον οποίον μπορούν οι κοινωνίες να εξελίσσονται. Μέσα στους πολλούς όμως που μοιράζονται αυτές τις απόψεις, υπάρχουν και αρκετοί, κάτοικοι του δυτικού κόσμου (σημαντικό), οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται το μεγαλύτερο από τα πλεονεκτήματα που τους παρέχει αυτός ο κόσμος. Τη δυνατότητα που τους παρέχει ένα κατά το δυνατόν ασφαλές και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα περιβάλλον, να μεγαλώνουν και να στοχάζονται για το πόσο κορυφαίος είναι ο δυτικός κόσμος και πόσο υποδεέστεροι οι άλλοι!

Και επειδή η ανάπτυξη και η τεχνολογία είναι έννοιες συνυφασμένες με χώρες όπου η θρησκεία υποχωρεί και η πολυπολιτισμικότητα προελαύνει, πολλοί έχουν καταλήξει προτρέχοντας να χρησιμοποιούν ως μέτρο δυτικότητας την ανάπτυξη και την τεχνολογία. Σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Προάγει την πολυπολιτισμικότητα και την εκκοσμίκευση του κράτους; Σώπα μωρέ που θα το σκεφτούμε κιόλας! Είναι τεχνολογικά προηγμένος; Είναι δικός μας!

Και κάπως έτσι ο απροβλημάτιστος μαλάκας αποφάσισε, σε μια πρώτη ενστικτώδη αντίδραση ότι, εφόσον οι Εβραίοι είναι ένας λαός προηγμένος τεχνολογικά και οικονομικά, ΑΡΑ οι Εβραίοι ανήκουν στη Δύση, ΑΡΑ είναι δικοί μας και αποκλείεται να έχουν άδικο απέναντι στους υπανάπτυκτους και πολεμοχαρείς μουσουλμάνους της Παλαιστίνης (όχι ότι η Παλαιστίνη δεν έχει τέτοιους), έστω κι αν σκοτώνουν παιδιά σε έναν πόλεμο εναντίον ενός λαού ανεπίσημα φυλακισμένου. Άλλωστε (με αύξουσα σειρά μαλακίας):
  1. Η Χαμάς είναι αυτή που μόνιμα σπάει την εκεχειρία.
  2. Τα παιδιά των Παλαιστινίων κουβαλάνε όπλα και σκοτώνουν.
  3. Μα οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν πριν ρίξουν τις βόμβες τους.
  4. Δηλαδή, όταν κάποιος σου πετάει ρουκέτες, δεν έχεις δικαίωμα να αμυνθείς;
  5. Οι αντιδράσεις του κόσμου εναντίον των Ισραηλινών οφείλονται αποκλειστικά στην προπαγάνδα και τις κατασκευασμένες εικόνες που διακινούνται από τα ΜΜΕ.
  6. Για τα διαμελισμένα παιδάκια των Ισραηλινών δεν είδα να κάνει κανένας λόγο.
  7. Σκοτώνονται και παιδιά των Παλαιστινίων επειδή η περιοχή της Γάζας είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. (Ναι, ειπώθηκε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!)

Εεε, ψιτ, απροβλημάτιστε τύπε. Το Ισραήλ, μπορεί να συμμετέχει στο Euro και τη Eurovision, αλλά δεν είναι δυτικό κράτος! Είναι θρησκευόμενο (με ότι αυτό συνεπάγεται), καταπατά συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γάζα και έχει φυλακίσει έναν ολόκληρο λαό σε μια αυθαιρέτων συνόρων φυλακή. Και επειδή κάπου μέσα στον θολωμένο εγκέφαλό σου θα σκάσουν μύτη και μερικά αναμασήματα από διάφορους φασισμούς και ρατσισμούς (των οποίων αγνοείς την έννοια):

Όταν οι Ισραηλινοί σκοτώνουν παιδιά, ΝΑΙ, αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιεί η Χαμάς ως ασπίδες, αυτοί είναι δολοφόνοι παιδιών και όχι εγώ αντισημίτης!



Ο "Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" Μαλάκας
Στην πρώτη κατηγορία, αυτήν του απροβλημάτιστου μαλάκα υπάγονται φυσικά και μερικοί οι οποίοι σε κάποια φάση επιτέλους προβληματίζονται, κυρίως κάτω από την πίεση της υπόλοιπης κοινής γνώμης. Επειδή όμως τους είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι ενδέχεται να παραδεχτούν δημόσια ότι έκαναν λάθος (πράγμα που θα αφαιρούσε αυτόματα και τον τίτλο του μαλάκα από πάνω τους), ψάχνουν απεγνωσμένα να πιαστούν από δικαιολογίες επιπέδου "Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" συζύγου που πιάνεται επ’ αυτοφώρω από τη γυναίκα του να ιππεύει μια μικρή Εσθονή. Οπότε καταλήγουμε σε τέρατα τύπου:
- Είχαν τα δίκια τους οι Ισραηλινοί, αλλά τώρα το παράκαναν. Όλα μπορούμε να τα ανεχτούμε αλλά όχι και να χτυπάνε αμάχους. Πόσα παιδιά πρέπει πια να σκοτωθούν δηλαδή;

Όπως καταλαβαίνετε, ο "Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" μαλάκας είναι ο τύπος που δεν (παίζει να) έκανε λάθος, απλά δικαιούται να αλλάξει τη γνώμη του επειδή:
  • Με αριθμητικό παράδειγμα, τα 50 νεκρά παιδιά είναι αποδεκτό νούμερο αλλά τα 300 δεν είναι! Δεν είναι αυτό που νομίζεις, δεν άλλαξα γνώμη, απλώς άλλο 50 δολοφονίες παιδιών και άλλο 300.
  • Τα παιδιά των Παλαιστινίων που δολοφονούνται στην κατοχή της Χαμάς είναι αποδεκτή κίνηση ενώ αυτά που δολοφονούνται στην κατοχή του ΟΗΕ δεν είναι αποδεκτή κίνηση. Δεν είναι αυτό που νομίζεις, δεν άλλαξα γνώμη, απλώς άλλο να δολοφονείς παιδιά στην αγκαλιά της Χαμάς και άλλο τα ίδια παιδιά στην αγκαλιά του ΟΗΕ.

Ο Επίμονος Μαλάκας
Τέλος, υπάρχει και ο επίμονος μαλάκας! Ό,τι και να του πεις, όποια κι αν είναι οι εξέλιξη, όσα παιδιά κι αν σκοτωθούν στο όνομα της δικαιοσύνης του οικονομικώς ισχυρού, αυτός είναι Ισραήλ όπως ακριβώς είναι και Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ. Απλά και όμορφα, καμένο χαρτί!

Γνωρίζουμε όλοι τι τους χρειάζεται!
Θα σας πω αμέσως τι χρειάζεται σε όλους αυτούς! Σε κάποια περιοχή της Αθήνας και σε μια επιχείρηση εκκαθάρισης από τους μετανάστες (το μεγάλο τους κόλλημα), θα πρέπει να στείλει ενημέρωση εκκένωσης των σπιτιών ο στρατός, στην οποία θα αναφέρει:

- Αδειάστε τα σπίτια σας μέσα στο επόμενο τέταρτο επειδή θα βομβαρδίσουμε την περιοχή για να την καθαρίσουμε από τους μετανάστες. Το ότι στην πορεία θα καταστραφούν τα σπίτια σας και ενδέχεται να σκοτωθούν τα παιδιά σας, δεν είναι δικό μας σφάλμα αφού ενημερώσαμε εγκαίρως!

Να σου πω μετά εγώ, ξαναγίνεσαι ηθελημένα ή αθέλητα μαλάκας; Κωλοφασίστα! Ε κωλοφασίστα!



Share:

25 σχόλια:

  1. Μαλιστα... ξεχασες τον "ψαγμενο" μαλακα... ποιος ειναι αυτος? Κοιτα στον καθρεφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήνεσαι να το εξηγήσεις; Ή απλά εντοπίστηκες και θίχτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και ένα τέταρτο είδος μαλάκα. Είναι αυτός που έγραψε το άρθρο. Αυτό το είδος μαλάκα θεωρεί πως οι μουλάδες έχουν πάντα δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης το πεμπτο είδος μαλάκα. Αυτός που θεωρεί πως γνωρίζει τόσο καλά΄ τα γεωπολιτικά της περιοχής που όποιος έχει γνώμη αντίθετη απο την δική του τον θεωρεί μαλάκα. Και σ αυτή την κατηγορία εμπίπτει ο συντάκτης του άρθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλύτερο είδος μαλακά είναι αυτό, στο οποίο ο μαλακας νομίζει ότι όποιος έχει αντίθετη ή διαφορετική γνώμη από αυτόν είναι μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας τελικα εσυ πκυ γραφεις ασυναρτησιες..ποιος στηρηξε το ισραηλ σε αυτα που κανει ;..νομιζω κανενας και εχω μιλησει με πολλους..αλλα αυτο δεν αναιρει οτι οι ισλαμιστες ειναι το σπυρι τού πλανητη..και αμα σου αρεσει τοσο πολυ ο δικος τους πολιτισμος και η κουλτουρα τους "οποιος δεν ειναι μουσουλμανος πρεπει να πεθανει ή να γινει μουσουλμανος", πήγαινε μαζι τους για να βιωσεις την απολυτη ελευθερια !!...μαλάκα ε ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ο κάθε μαλάκας δημιουργεί και μια σελίδα για να λέει ελεύθερα τις μαλακίες του. Ο απόλυτα σωστός κόσμος για τον κάθε μαλάκα, είναι ο "δημοκρατικός" κόσμος τού ισλάμ όπου σέβεται απόλυτα την ελευθερία έκφρασης σφάζοντας όσους δεν πιστεύουν τα ίδια με αυτούς και σκοτώνουν γυναίκες αν κάνουν το λάθος και ανοίξουν λίγο την μπούργκα για να πάρουν αέρα.Μιλάμε για την απόλυτη ελευθερία που μόνο ένας μαλάκας μπορεί να θαυμάζει. Δυστυχώς αυτος ο μαλάκας ζει σε δυτική χώρα και μπορεί να γράφει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωπω θιξιμο ο Ανωνυμος....Πιο στερεωτυπικη αντιδραση, αυτοαναφλεγεσαι. Σιγα μανα μου, απλα φωτογραφια σε βγαζει ο Δρακος. Χαλαρωσε... Δε σε εδειρε κιολας... Μη σκισεις κανα καλσον μονο.
    Παντως δρακε εχω 2 παρατηρησεις... Η μια ειναι οτιξεχασες τον "Πεταω την μπαλα στην εξεδρα" μαλακα, που αν και εμπεριεχεται και στιτς 3 κατηγοριες, αποτελει και απο μονος του μια...
    Ειναι αυτος που θα εχει καραμελα το "ναι μεν, αλλα"...

    Και η δευτερη παρατηρηση ειναι πως το "ΝΑΙ, αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιεί η Χαμάς ως ασπίδες" μαλλον ηθελε εισαγωγικα...

    Χαμογελατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωωω πω, αυτός ο ανώνυμος απο πάνω αναγνώρισε τον εαυτό του ΣΕ ΟΛΕΣ τις κατηγορίες και θίχτηκε. Τι τον θες τον καθρεφτη κούκλε μου αμα είσαι πατσαβούρος (Ψυχικά μιλώντας πάντα); Το κείμενο ωραίο, αν και θα ήθελα η δεύτερη και η τρίτη κατηγορία να είναι λίγο πιο χορταστικές σε κράξιμο, όπως είναι χορταστικό το τέλος της πρώτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητά μου ανώνυμα γίδια επειδή είναι δεδομένο ότι δεν διαβάζετε τίποτα, ούτε π.χ. τις μάρκες απ' αυτά που αγοράζετε στο σούπερ μάρκετ, προσπαθήστε για μια φορά στη ζωή σας, αν τα καταφέρετε, να διαβάσετε αυτό: Ναι στους Μετανάστες, Όχι στη Μετανάστευση.

    Και ελάτε μετά να μου πείτε αν και κατά πόσον σέβομαι τους πανηλίθιους μουσουλμάνους και την πανηλίθια και πολεμοχαρή θρησκεία τους.

    Αλλά φυσικά, ως κλασικοί δεξιοί που είσαστε (ή είσαι), είναι αδύνατον να ααντιληφθείτε τη δυνατότητα που έχει ο άνθρωπος να κρίνει κατά περίπτωση, και ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με στυγνές δολοφονίες αμάχων γενικότερα και παιδιών ειδικότερα.

    Και φυσικά η επιχειρηματολογία σας δεν θα μπορούσε να επεκταθεί σε κάτι περισσότερο από ένα κρεσέντο βρισιάς και αοριστολογίας.

    Μπεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @DrAluca
    Όσον αφορά την πρώτη παρατήρηση, νομίζω ότι η κατηγορία που αναφέρεις ανήκει κυρίως στην 3η, η οποία με τη σειρά της είναι επέκταση της 1ης. Όσον αφορά τη 2η παρατήρηση, συνειδητά την έγραψα χωρίς εισαγωγικά. Η Χαμάς είναι ελεεϊνή και οι ασπίδες αμάχων αποτελούν πάγια τακτική της.

    @Μαριάννα η Βρωμόστομη
    Όπως εξήγησα και στον DrAluca, οι κατηγορίες 2 και 3 είναι χρονικές μετεξελίξεις της 1. Συνεπώς το κράξιμο της 1 πηγαίνει σε όλους. Όλοι αυτοί ξεκινάνε από 1, στη συνέχεια και όσο τα αποτρόπαια εγκλήματα εις βάρος παιδιών πολλαπλασιάζονται, είτε προσπαθούν με γελοίες δικαιολογίες να ενταχθούν στο 2 είτε είναι εντελώς πανηλίθιοι (βλέπε ανώνυμα γίδια παραπάνω) και συνεχίζουν τη θριαμβευτική πορεία τους στο 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ τσαντίστηκα με τον "δικό μας" Sam Harris εδω ο οποιος ναι μεν, αλλα, διοτι, ηγουν, δηλαδη, εεεε ηθικολογια, ηθικολογια διοτι τελος παντων οι Εβραιοι ειναι λιγοτερο θρησκοι απο τους Μουσουλμανοι γενικως, οποτε....

    http://www.samharris.org/blog/item/why-dont-i-criticize-israel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α, αλληλεγγύη στον Δράκο. Κατω τα μαλακισμένα ημιμαθή τρολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απολυτη κατανοηση για τους επωνυμους με τα ψευδωνυμα..ο συνδυασμος ζέστης, μπερδεμενης κουλτουρας, ψευδαισθησης τού μορφωμενου.. και σε συνδυασμο με ενα μπερδεμενο και βλαμμενο μυαλο , μπορει ευκολα να φερει τα παραπανω αποτελεσματα..ειδικα αν ο φραπες ειναι παγωμενος διπλα στον υπολογιστη, ο αγωνας αποκτα αξία....η δημοκρατικοτητα και ελευθερια τής αριστερας και του αναρχισμου θα φερουν την γσληνη στον πλανητη, απορριπτωντας ελευθερα και δημοκρατικα οπως κανουν παντα αφου δεν συζητουν καμμια διαφορετικη αποψη, διοτι εχουν το χαρισμα του θεου να εχουν δικιο σε ολα...και οπως ειπε και ενας καλος φιλος καποτε, συνωνυμο τού φασισμου ειναι η αναρχοαριστερα..και το να αποκαλειτε γιδι καποιον εσεις, δεν ειναι προσβολη, διοτι τα γιδια ειτε μεταφορικα ειτε και ουσιαστικα , διαθετουν περισσοτερο μυαλο απο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το οτι Χαμας χρησιμοποιει παιδια για ασπιδες, δεν ισχυει...
    http://wp.me/p1pa1c-jFP
    Νουμερο 5... Στο προηγουμενο που λες συμφωνω, ειναι κυριως θεμα οπτικης.

    Χαμογελατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξαιρετικό άρθρο και αν κρίνω από τα περισσότερα σχόλια χτύπησε διάνα...!!
    Θίχτηκαν διάφοροι, αλλά τι να κάνουμε...
    ...δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανείς ότι είναι καραμαλάκας και φασισταριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ζαφώδιε, εγώ να δεις πόσο απογοητεύτηκα από τις εκπτώσεις στον ορθολογισμό του Sam Harris!

    @Ανώνυμος από το Απολυτη κατανοηση για τους επωνυμους με τα ψευδωνυμα..
    1. Δεν είμαι αριστερός ή αναρχικός. Είμαι δηλωμένα φιλελεύθερος και ορθολογιστής. Και ΟΧΙ νεοφιλελεύθερος!
    2. Αν και σεφέστατα πιο ευγενικός από τους άλλους ανώνυμους, δεν μπόρεσες κι εσύ να συνεισφέρεις κάτι στην κουβέντα. Ενημέρωσες τον κόσμο ότι τα γίδια έχουν περισσότερο μυαλό από εμένα, ενημέρωσες τον κόσμο για τις προτιμήσεις μου στο καφέ, αλλά κινήθηκες όπως και οι άλλοι εκτός θέματος.
    3. Όπως και οι υπόλοιποι, δεν μπορείς να διανοηθείς ότι υπάρχουν άτομα που σκέπτονται και αξιολογούν κατά περίπτωση. Οπότε, από τη στιγμή που μίλησα ενάντια στο Ισραήλ, πρέπει να είμαι αναρχοαριστερός! Keep trying...

    @DrAluca
    Χμμμ, έχω σοβαρές ενστάσεις, αλλά θα ήθελα να ρίξω πρώτα και μια ματιά στις πηγές που παραθέτεις, πριν απαντήσω.

    @Ανώνυμος
    Δεν είναι τίποτα τρομερό το άρθρο. "Πάρε πάσα κάτω απ' το καλάθι και βάλ' το" ήταν. Απλά άφησα την οργή για τα νεκρά παιδάκια να ξεχειλίσει, την ίδια ώρα που ο άλλος οργίζεται επειδή είναι μαλάκας και του το είπανε. Δεν μπορούν να μπουν στο ζύγι τα δύο, όπως γίνεται αντιληπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέχασες τον μαλάκα που ποστάρει με μανία στα social media τα νεκρά παιδιά λες και θα τα αναστήσει αμά πάρει πολλά like. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί πέρα γιατί πρέπει να βλέπουμε ένα- ένα τα πεθαμένα / διαμελισμένα με τα εντόσθια έξω βρέφη γαμώ το σπίτι σας? Τι θα αλλάξει δηλαδή..? Θα σταματήσετε τον πόλεμο με τα share!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδια γιατι τρελαινεστε ?..ποιος ειπε οτι συμφωνει με αυτο που κανουν οι ισραηλινοι ?..ισα ισα προκαλει αποτροπαιασμο..αλλα μην ξεχνατε οτι ναι μεν εγκληματιες οι ισραηλινοι στο ολο θεμα, αλλα συνενοχη και η Χαμας με τις πρακτικες της, με θυματα αναμεσα τους τα μικρα παιδια και αμαχους..ή με αλλα λογια, εγκληματιας ο Χιτλερ ανευ αντιλογου, αλλα εγκληματιας και ο Σταλιν, ανευ αντιλογου επισης..ετσι ειδα εγω ολους εμας τα γιδια και τους φασιστες να σκεφτομαστε και να δηλωνουμε για αυτο που γινεται..αλλα απορω πως εσεις οι σοφοι μη αριστεροι και μη αναρχικοι , ειδατε κατι διαφορετικο και μαλιστα στηρηξη προς το ισραηλ, που ετσι και αλλιως εμεις οι "φασιστες" μισουμε....παρεα με τα υπολοιπα γιδια φυσικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κάτι τέτοια διαβάζεις και σκέφτεσαι πόσο χρειάζεται μία γυάρος και το ισραήλ να ρίξει μπόμπες και εκεί...

    α+ που μας πείθεις για σιχασιά στην αριστερά σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμος
    Εσύ πάντως σίγουρα με πείθεις για τη λατρεία σου στον Απρίλη. Αλλά για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, πουθενά δεν είπα ότι σιχαίνομαι την αριστερά. Είπα απλώς ότι εγώ δεν είμαι αριστερός. Με την αριστερά έχω 10 κοινά και 20 διαφωνίες. Πράγμα φυσικά που δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ με τη δεξιά την οποία όντως σιχαίνομαι.

    Επίσης δεν χρειάζεται καν να ισχυριστώ κάτι για τις απόψεις μου μιας και αυτές είναι δημόσια αναρτημένες. Εδώ π.χ. μπορείς να βρεις τις πλήρεις θέσεις μου: Μανιφέστο

    Αλλά θα υπάρξει ένα σημαντικό πρόβλημα για να τις διαβάσεις. Είσαι δεξιός και, όπως έχουμε εξηγήσει πολλάκις, οι δεξιοί δεν διαβάζετε ούτε κάτω από την απειλή ρίψεως πυραύλων από το Ισραήλ. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ανώνυμος ενάντια στη δημοσίευση φωτογραφιών με νεκρά παιδιά

    Συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς τον Δράκο... Συμφωνώ σε όλα όσα λες για τους ανθρώπους που κλείνουν τα μάτια στις δολοφονίες παιδιών. Ακόμα δεν μπαίνω κάν στην διαδικασία του να ψάξω γιατί και πως γίνεται αυτό. Είναι απλά λάθος! Δεν εξυπηρετέι τίποτα!
    2 μόνο παρατηρήσεις: Όλοι μας ενημερωνόμαστε από την κατάσταση εκει πέρα μέσω ΜΜΕ και social media. Η δουλειά μου είναι computer graphics και πρέπει να σου πώ οτι πολλές από τις φωτογραφίες δεν είναι καν αληθινές. Πολλές είναι βέβαια...Γιατί τόσες φωτογραφίες που δείχνουν παιδιά ακρωτηριασμένα που δεν είναι κάν ακρωτηριασμένα; Επιπλεόν πρώτη φορά βλέπω τόσες πολλές με συγκεκριμένο προπαγανδίστικο περιεχόμενο και τόσες πολλές σκληρες φωτογραφίες πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Εμένα απο την θέση μου μου φαίνεται απίστευτα λυσαλέα η τάση να κατηγορηθούν οι Ισραηλινοι, καθώς και μου φαίνεται απίστευτα εύκολο να τους ταμπελιάζουμε ως δαίμονες! Δεν λέω πουθενά εδω οτι έχουν δίκιο ή οτι δικαιολογείται η συμπεριφορά αυτή. Απλά θεωρώ οτι υπάρχει ελλιπης ενημέρωση και οποιοδήποτε συμπέρασμα με ελλιπης στοιχεία είναι απλά αμφιλεγόμενο. Οποιαδήποτε καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιομάτων είναι κατακριτέα παρ όλα αυτα!
    Δεύτερον είναι απαράδεκτος ο τρόπος και το αρθρο γενικότερα. Είναι πετρος κωστοπουλος στο Nitro. Κράζω και δεν ακούω τίποτα. Αν θες να γράφεις αρθρα και να κατηγορείς συνανθρώπους σου που απλά δεν συμερίζονται τις απόψεις σου, άσχετα αν είναι απο αμορφωσιά, απάθεια, δεξιά τοποθέτηση, ή οτιδήποτε άλλο νομίζεις οτι μπορείς να συμπεράνεις για αυτους μέσα σε 3 γραμμές κείμενο. Ο μεγαλύτερος μαλάκας είσαι εσύ που ξεκίνησες και σελίδα για να αποκαλείς τους άλλους μαλάκες! Δεν έχεις τίποτα να προσφέρεις σε αυτή την κοινωνία παρά αντιπαραθέσεις και υβρεολογία και φυσικά καμία ενημέρωση και καμία λυση.
    Με συγχωρείς αλλά δεν είδα τίποτα εδώ που να προσδίδει κάποιο επίπεδο. Μάλλον οι μαλάκες που σου απαντήσαν το ίδιο σου λένε και δεν υπερασπίζεται κανείς τους Ισραηλινους. Μάλλον αντιπαραθετονται σε σένα και συ βλέπεις δαίμονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα δικα μου 3 ειδη μαλακα.
    1) ο μαλακας που νομιζει οτι ολοι ειναι μαλακες εκτος απο αυτον.
    2) η γκομενα μαλακας που νομιζει οτι ολοι ειναι γιδια, ενω αυτην ξεχειλιζει απο γνωσεις..
    3) εγω ο μαλακας που καθομαι και διαβαζω μαλακιες βλαμμενων...π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμε, δεν μου κάνει εντύπωση το ότι αδυνατείς να ξεχωρίσεις το βρίσιμο που προκύπτει απ' την οργή από το βρίσιμο των νταλικιέρηδων. Συνεπώς, στο 3 θα συμφωνήσω ότι μου διέφυγε, αλλά για διαφορετικούς λόγους απ' τους δικούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή